LANGUAGE SELECTION
CURRENT DATE
 
Czech English Germany Spanish 21. Aug 2017
 
 
 
 
MENU
 
ISO 9001
ISO 14001
OHSAS 18001
ISO 22000
ISO 27001
ISO/TS 16 949
ŠKOLENÍ
REFERENCE
 
     

 Implementace IMS

 
 

Bezpečnost potravin souvisí s přítomností nebezpečí v potravině v době její konzumace. Vzhledem k tomu, že nebezpečí se může vyskytnout v jakémkoliv článku potravinového řetězce, je nutné zavést odpovídajíc řízení v celém potravinovém řetězci.

Z výše uvedeného požadavku vyšla v roce 2005 norma ISO 22000 a jako taková je založena na principech normy ISO 9001:2000 s doplněním požadavků zavedení systému HACCP. Tato norma je určena celému potravinářskému sektoru od prvovýrobků, po obchodníky, skladovatele, dopravce až k místě uložení u zákazníka do doby spotřeby. V ČR je již delší dobu platná příslušná legislativa ošetřující tuto oblast, která bude samozřejmě vzata v úvahu při výstavbě tohoto systému.

 
     
 
     
Tel./FAX: +420 412 379 212, e-mail: inspekt-servis@inspekt-servis.cz Copyright © 2012 - INSPEKT-SERVIS, s.r.o.